La infecció zombie arriba a Gandia

Survival Zombie és l’esdeveniment en el qual els participants es fiquen de ple en una trama post-apocalíptica, en la qual han d’anar superant proves per a aconseguir arribar al final sense ser «caçats» pels zombies. Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Es tracta de ficar-se en la història i viure la teua pròpia pel·lícula. Una nit plena d’adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per a no ser tocat per cap mort vivent. Perquè aleshores passaries al bàndol zombie i hauries de complir missions.

El joc comença a partir de les 23:00 hores amb una escena inicial i acabarà al voltant de les 7 del matí amb una escena final. Els participants hauran d’acudir aqueix dia unes hores abans al check-in per a rebre el seu mapa, la seua cartilla de segells i la seua braga verda que els identifica com a jugadors de Survival Zombie.

Aquest matí, la regidora de Joventut, Laura Morant, juntament el secretari del Consell dels Joves de Gandia, David Valiente i el promotor de l’esdeveniment, Luis Eduardo González, han presentat la Survival Zombie Gandia que tindrà lloc a la nostra ciutat el 17 de setembre, des de les 23 h fins a les 7 del matí.

rueda-de-prensa--szgandia deaceroproducciones

Morant ha explicat que es tracta d’un joc sense violència, on a més està prohibit el consum d’alcohol, que transcorrerà per l’Aviguda dels Esports (el check-in estarà al poliesportiu, on un equip de 20 maquilladors professionals del món de la televisió i el cinema s’encarregaran d’anar convertint en zombies als jugadors que han estat infectats) la plaça del Prado, la Plaça dels Colomets i la de l’Escola Pia. S’iniciarà al Jardí de la Casa de la Marquesa, on s’ha previst una escena inicial espectacular : l’apocalipsi zombie a Gandia. “Des de l’Ajuntament de Gandia pensem que és un reclam turístic important, i més en aquesta època de l’any, en la qual ja ha finalitzat la temporada turística. No en va, s’espera que hi participen més de 1.000 persones procedents d’altres territoris de l’estat espanyol, com ara Andalusia, Catalunya, Galícia, les Illes, Castella-la Manxa, Múrcia, etc… Visitants que s’allotjaran i consumiran a la nostra ciutat, contribuint a la desestacionalització”.

Per la seua banda, el promotor de la Survival Zombie ha recordat que la de Gandia serà “la 70 edició, el que converteix l’esdeveniment en un referent d’oci alternatiu. Així, ja s’ha celebrat a Santander, Getafe, Ciudad Real, Logronyo, Burgos, L’Hospitalet del Llobregat, etc… Al territori valencià només ha tingut lloc a Xella, a La Canal de Navarrés. Per tant, és la primera vegada en aquesta zona”.

Com explica el representant del Consell dels Joves de Gandia, tothom hi pot participar a partir dels 10 anys. Des d’aquesta edat i fins els 17 anys, necessitaran una autorització dels pares, mares o tutors legals. I fins els 14 anys, a més, anar acompanyats d’una persona adulta. De moment, s’hi ha inscrit ja més de 700 persones. Les entrades, a 25 €, es poden adquirir, fins el dia abans, a les oficines del Consell dels Joves de Gandia, de dilluns a dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 21 hores (també mitjançant la pàgina Facebook del CJG) o a 21 ts Century Comics Gandia. Si es vol participar com a zombie directament, cal inscriure’s a:https://entradium.com/es/entradas/survival-zombie-gandia.widget

Finalment, la regidora de Més Gandia ha animat la ciutadania a participar-hi, bé com a jugadora o com a espectadora d’aquest Survival Zombie Gandia.