Presentat el Survival Zombie Cubelles

La nit de l’1 d’octubre tindrà lloc aquesta gimcana d’apocalipsi zombie pels carrers de la vila

L’equip de World Real Games (WRG) ha presentat el Survival Zombie Cubelles acompanyats de l’Alcaldessa,Rosa Fonoll, i el regidor de Turisme, comerç i fires, Raül Mudarra. Es tracta d’una gimcana amb format de joc d’escapament a l’aire lliure que tindrà lloc la nit de l’1 d’octubre pels carrers de Cubelles, de les 23 h. a les 7 del matí de l’endemà, 2 d’octubre .

 

El punt de partida és l’escampament d’un virus que desemboca en un apocalipsi on els participants hauran de sobreviure als zombies i superar les proves que els organitzadors han preparat i que es desconeixen fins a l’inici de l’activitat. Tampoc el recorregut ni el mapa es desvetllaran fins el moment de començar el joc.

cubelles rueda prensa survival zombie2 - deaceroproducciones

Per poder-hi participar cal adquirir les entrades al web http://survivalzombie.es/eventos/cubelles seleccionant el rol que es vulgui dur a terme, supervivent o zombie. També es poden comprar de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Cubelles, on s’obtindrà un preu especial de 25 euros si s’adopta el rol de supervivent. Si s’escull l’opció de zombie hi ha dues modalitats segons s’esculli maquillar-se un mateix o bé que ho faci l’equip de maquilladors de l’organització, especialistes en maquillatge d’efectes especials. Els preus al web oficial aniran incrementant-se a mesura que s’acosti la data, partint d’inici dels 30 euros per supervivents, 20 euros zombies maquillats per l’organització o 10 euros els zombies que vinguin maquillats de casa.

Cartell survival zombie

 

La participació està oberta als majors d’edat, mentre que els joves entre 14 i 18 anys poden participar aportant una autorització de pare, mare o tutor legal i també hi poden participar les persones a partir de 10 anys acompanyades per un adult.

Fuente:http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id5387/presentat-el-survival-zombie-cubelles.htm