Vuelve Survival Zombie a Gandia.

La II Survival Zombie es farà al Grau i Venècia

La segona edició del popular joc amb proves per sobreviure a l’apocalipsi zombie tindrà lloc el 16 de setembre des de les 23 h fins a les 6 h del diumenge.

S’hi espera superar les 1.000 inscripcions a un activitat d’oci alternatiu en família (a partir dels 10 anys) on està prohibit el consum d’alcohol, drogues i la violència. Representa també un important reclam turístic, ja que el 55 per cent dels participants l’any passat procedien de fora del territori valencià.

Està organitzada per WRG World Real Games, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia.

La venda d’entrades a Gandia es realitza al Casal Jove de l’Alqueria Laborde i a 21st Century Comics. També a la web: www.zombies.es

……………………

La II Survival Zombie se hará en el Grau y Venècia

La segunda edición del popular juego con pruebas para sobrevivir a la apocalipsis zombie tendrá lugar el 16 de septiembre próximo desde las 23 h hasta las 6 h del domingo.

Se espera superar las 1.000 inscripciones a un actividad de ocio alternativo en familia donde está prohibido el consumo de alcohol, drogas y la violencia. Representa también un importante reclamo turístico, puesto que el 55 por ciento de los participantes el año pasado procedían de fuera del territorio valenciano.

Está organizada por WRG World Real Games, con la colaboración del Consell dels Joves de Gandia y el Departamento de Juventud del Ajuntament de Gandia.

La venta de entradas en Gandia se realiza al Casal Jove de l’Alqueria Laborde y a 21st Century Comics. También en la web: www.zombies.es

Fuente: Ajuntament de Gandia